Inhoudsopgave:

EAL - Login Systeem: 4 Stappen
EAL - Login Systeem: 4 Stappen

Video: EAL - Login Systeem: 4 Stappen

Video: EAL - Login Systeem: 4 Stappen
Video: Connect Nav-Systeem voor DS 4 en DS 5 2024, Juli-
Anonim
EAL - Inlogsysteem
EAL - Inlogsysteem

Intro

Vi har valgt en lave et adgangskontrol system, som via Arduino kanstyres med brikker og kort. Haar bestemmes det hvem der skal hebben tilladelse til at komme igennem en specifik dør. Dette lagers i en database, som vi har oprettet. I databasen er specifikke bruger oprettet en knyttet til en bestemt "Nøgle", på den måde har man altid overblik over hvem der har været igennem døren og hvornår. Dette kunne f.eks. være brugbart i forbindelse med tyveri eller lign. Den tilknyttede hjemmeside giver mulighed for at se hvem der sidst har været igennem døren, en endvidere er det muligt at låse døren op direkte fra hjemmesiden.

Stap 1: Arduino Opkobling

Arduino Opkobling
Arduino Opkobling
Arduino Opkobling
Arduino Opkobling

Andere componenten:

Nøglebrik

Nøglekort

Arduino Mega2560.

RFID-RC522.

LED (rood, blauw, groen)

Broodplank.

Ledninger.

Klepstandsteller voor ledninger:

Arduino: pin GRD – RFID-RC522: pin GRD

Arduino: pin 3V – via Breadboard – RFID-RC522: pin 3V

Arduino: pin 50 – RFID-RC522: pin MISO

Arduino: pin 51 – RDID-RC522: pin MOSI

Arduino: pin 52 – RFID-RC522: pin SCK

Arduino: pin 53 – RFID-RC522: pin SDA

Arduino: pin 5 – via Breadboard – RFID-RC522: pin RST

Arduino: pin 6 – via Breadboard – RFID-RC522: pin GRØN på LED

Arduino: pin 7 – via Breadboard – RFID-RC522: pin RØD på LED

Arduino: pin 8 – via Breadboard – RFID-RC522: pin BLÅ på LED

Stap 2: Arduino-programmering

Arduino Programmeren
Arduino Programmeren

Arduino programmeert er lavetud fra en anden model til brug af RFID'en. Denne model har vi tilpasset en rettet så den passer til vores login system. Der er blevet ndret på hvilke data den skal sende op til databasen. Endvidere er der blevet programmeret en tilføjet funktionen til at fra hjemmesiden da bliver styret gennem Arduino. De data van Arduino'en skriver i monitoren, er de data den sender videre til Node-red en videre til Databasen. Vores udgave afprogrammeren vindt haar plaats.

Stap 3: Stap 3 Knooppunt-Rood

Stap 3 Knooppunt-Rood
Stap 3 Knooppunt-Rood
Stap 3 Knooppunt-Rood
Stap 3 Knooppunt-Rood
Stap 3 Knooppunt-Rood
Stap 3 Knooppunt-Rood

Node-RED er et programma som bruggestil bij forbinde forskellige enheder med hinanden. Det er herfra at Arduino en databasen har forbindelse til hinanden og det er også her Arduino'en er koblet op på hjemmesiden. Det er muligt at sende informationer begge veje, det afhænger dog van hvordan man har opsat de forskellige funktioner.

Bekijk Node-RED voor het verzenden van gegevens naar Arduino'en viser i forbindelse med når nøgle brikkerne føres forbi RFID-RC522 scanneren, til at sende til Databasen. Ydermere brugge dataene når der skal skrives på hjemmesiden hvem der logger ind eller hvis man skal åbne døren fra hjemmesiden.

Beschrijving van valg

I venstre side from menuen har man forskellige valgmuligheder, hver funktion er designet til at kunne noget forskelligt, eller kommunikere me forskelligt Hardware. Herunder vil der være en omschrijving voor, hvad de funktioner vi har valgt bruges til.

U kunt een kijkje nemen naar de mogelijkheden om de functie van de hedder Serial te starten. Dens funktion er bij den læser data'en fra en specifik port. Haar har vi programmeret den til at se på data'en som den modtager på en bestemt USB-port. Det er haar Arduino'en er koblet til. De gegevens van Arduino'en afzender vil blive modtaget op denne poort van Node-Red.

Serial funktionen er zat sammen med 3 forskellige funktioner. Debug, dens funktion er at fortælle hvilke informationer den fr ind, i højre side er findes fanen Debug. Åbner man Debug'en vil der her stå de informationer den fr ind fra Serial funktionen.

Strengen i midten, bestående uit 2 elementer, er zat in forlængelse med hinanden, der har vi først en Funktion. Det er her at vi beder den om at sende de data'er som den fr ind videre. De sidste funktion van de sterkte er den der hedder MYSQL. Det er den som er kodet til at vide hvor Funktion skal sende de data'er hen som den får ind.

Som sidste leidde tot versterking van Serial har vi Tekst funktionen. Det er den som brugge til at skrive til Dashboard/Hjemmeside.

Stap 4: Stap 4. Database

Stap 4. Database
Stap 4. Database

Voor bij Login systemet virker optimalt, er der tilknyttet en database, som fr oplysninger fra kontrol panelet. De informationer som den modtager er ofte nogle lange numre, da de repræsentere navnene på nøgle brikkerne. Det er her inde i databasen vi knytter de forskellige til forskellige brugere. Ik ben dol op tilfælde har vi bygget databasen op med 2 forskellige tabeller. Den ene tabel er hvor man opretter navn, adresse, sted. I den anden tabel er der BrickID, Tid og sted. Det er denne tabel som er tilknyttet Node-Red. Nr Arduino'en sender sine data ind, så bliver de modtaget i denne tabel. Hvis man ønsker at viden noget omkring en bestemt person så skrives navnet på personen i et program, some tilknyttet databasen, i dette tilfælde er det Visual Studio. Haar kan man skrive navnet på den persoon som man ønsker at se data på. Haar vil oplysningerne om brugeren fremgå sammen med det tilknyttede BrickID fra den anden tabel. Dermed vil den vise tidspunkterne hvor brugerens brik er blevet brugt til at åbne døren. Det kunne f.eks. også være man søgte på et specifikt tidspunkt, her vil den så fortælle hvilken person der har været på stedet på det Givende tidspunkt.

Aanbevolen: