Inhoudsopgave:

UCL Embedded "tyverialarm" - Ajarnpa
UCL Embedded "tyverialarm" - Ajarnpa

Video: UCL Embedded "tyverialarm" - Ajarnpa

Video: UCL Embedded
Video: UCL - embedded - 2024, Juli-
Anonim
UCL Embedded
UCL Embedded

haar fortæller jeg om min tyverialarm

Stap 1:

Stap 2: Basic Embedded Programming Tyverialarm

Ik denne instructable vil jeg bankschroef hvordan jeg har lavet et

alarmsysteem der virker ved hjælp af en magnetische sensor der samtidig indstillet efter timer så den selv skifter mellem standby tilstand en alarmtilstand. Hvor standby vil alarmen aldrig aktiveres. Ik alarmtilstand vil den kunne aktiveres hvis magnetsensoren registrerer en ændring. Alarmactivering vil aldrig kunne ske i standby tilstand. Der er samtidig en RGB-lampe der lyser afhængig af hvilken tilstand alarmen er i.

Stap 3: Materialer

Materieel

· Arduino MEGA 2560 med usb forbindelse til computer

· Aanraaksensor

· Hall-magneetveldsensor

· RGB-LED

· Broodplank

· Ledninger

Stap 4:

kodning

for at finde ud uit hvor lang tid Arduinoen har været i steppet, bruger Millis funktionen der tæller getijden via millisekunder en bruger intervaller i koden har jeg simuleret en time til at være 1 sekund. Voor bij nemmere voor bij teste og bedre bij kunne vise løsningen.

Når den er i standby tilstand en skal skifte til alarmtilstand, kan den skifte eller blinke for at bankschroef op magneten ikke er ved døren en derfor ikke må skifte.

Nr den er i alarmtilstand. Skal der hvis sensoren mister forbindelse til magneten alarmen activeres en can deaktiveres hvis trykknap bliver trykker en returnerer til alarmtilstand. Jeg har gemt en tæller der hedder dag som fortæller hvilken ugedag den, er i. som van 1-7 en meer video's tot 1 na 7. samtidig er der en der fortæller tilstand en hvilken farve den lyser.

Stap 5:

Temperatur sensoren er i virkeligheden en magnetsensor men

kunne ikke finde en ordentlig i programmet.

Stap 6: IO-lijst

Magneetsensor = 2

RGB-sensor

Groen=9

Rød = 11

Blå =12

probeerknapper

Magneet = 3

Aanraken = 4

Stap 7: Diskussie

Jeg har lavet et simpelt alarmsystem der kan fortælle hvis

den bliver brudt en zat op zaterdag op den houder styr på weekend ik voorwacht til hverdage der kan sætte en alarm i gang de tidspunkter man har brug voor en tyverialarm på f.eks. Arbejdspladser.

Videre udvikling

for at udvikle meer dan product kan jeg installere Bluetooth en jeg ikke behøver at røre ved alarmen men deaktiveres via trådløse forbindelser. Er is meer dan een WIFI voorbindelser en større. Samtidig har jeg planer om at lave udvidelser sådan at det kan bruges som et alarmsystem til at kunne reagere som brandalarm en mod oversvømmelser der skal noget lyd på samt sensor der registrerer vand og brand. Samt andre typer som man kan bruge en alarm for.

Aanbevolen: